Bogføring og regnskab


Bogføring

3plus kontorDu kan selv varetage bogføringen i virksomheden, eller vi kan tilbyde det her på vort kontor. Vil du selv stå for bogføringen, hjælper vi dig gerne i gang. Vi tilbyder at hjælpe dig med anskaffelse af bogføringsprogram eller lignende. Efter installation eller køb af adgang til program vil vi vise dig, hvordan du kommer i gang med indtastningen i kassekladden. Vælger du os til at bogføre virksomhedens registreringer, kommer du her med dine bilag.
Med vores hurtighed og erfaring vil vi bestræbe os på at indtaste bilagene, således at virksomheden får et styringsredskab i form af en perioderapport. 
 

Regnskab 

Vi opstiller årsregnskabet for virksomheden, så det giver et resultat for året samt en status over værdier, gæld og egenkapital på en forståelig måde. For selskaber med revisionspligt udfører vi revision efter gældende standarder. Ud fra årsregnskabet udarbejder vi den skattepligtige indkomst for selskaber samt for personer indkomst- og formueopgørelse. Vi afslutter med et møde, hvor vi gennemgår regnskabet og drøfter fremtiden.

Virksomhedskalender

Virksomhedskalender

Her kan du se hvornår skat, moms
og afgifter har forfald.

Virksomhedskalender<

Faglig viden

faglig viden
Aktuelle emner og nyheder.
Lovforslag i folketingssamling, seneste
indenfor skatter og afgifter.

Faglig viden

Vækst i virksomheden


vaekstguiden

Her finder du også STARTVÆKST
 

Vækstguiden